09/10/2022

Veteraan! Heb jij de Sunset March al gelopen?

Veteraan! Heb jij de Sunset March al gelopen?
De Sunset March is sinds 19 oktober 2014 een dagelijks eerbetoon aan de geallieerde militairen, die gevochten hebben voor de vrijheid van Nederland. In Nijmegen is een nieuwe stadsbrug gebouwd; de Oversteek. Vlakbij het deel van de Waal waar op 20 september 1944 Amerikaanse militairen tijdens operatie Market Garden de Waal zijn overgestoken.
Tijdens deze zogenaamde “Waalcrossing” zijn 48 geallieerde militairen omgekomen.
Iedere veteraan is welkom om de Sunset March te lopen en kan zich aanmelden op de aanmeldpagina voor een gewenste datum. Iedereen is van harte welkom om tijdens de Sunset March de veteraan te volgen. Aanmelden daarvoor is niet nodig. Alleen de “veteraan van de dag” schrijft zich in.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest