16/01/2022

Rozenburgse Veteranen in het zonnetje gezet

Kortgeleden is er door Stichting de Plunjebaal ceremonieel een coin met daarop het Rozenburgs logo en het embleem van de officiële landelijke Veteranenorganisatie uitgereikt aan één van de oudste militaire Veteranen van Rozenburg, als eerbetoon voor bewezen diensten tijdens uitzendingen naar oorlogsgebied.

Dit mooie gebaar diende navolging te krijgen, de bedoeling was dit tijdens een gezellig samenzijn te doen, maar door de Coronamaatregelen was dit helaas niet mogelijk. Dus hebben enkele bestuursleden van de Stichting persoonlijk deze munt uitgereikt aan de op Rozenburg woonachtige Veteranen.

Deze mooie geste is mogelijk gemaakt door een gift van Deltaport Donatiefonds.

Mochten er nog Veteranen zijn die zich nog niet aangemeld hebben bij “Stichting De Plunjebaal” kunnen dit alsnog doen via de website www.stichtingdeplunjebaal.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest