19/12/2021

Vanmiddag is de eerste coin van st. de Plunjebaal uitgereikt

Vrijdag 17 december 2021

 

Vanmiddag is de eerste coin van st. de Plunjebaal uitgereikt. Deze coin geeft uiting aan waardering en buitengewone inzet van militairen. Binnen defensie wordt deze coin uitgereikt aan personen die een betekeningsvolle bijdrage hebben geleverd.

Stichting de Plunjebaal wil deze coin uitreiken aan alle Rozenburgse veteranen als uiting van erkenning en respect.

 

Als één van de oudste Rozenburgse veteranen viel de eer van het ontvangen van de eerste coin toe aan dhr. Joop Henneveld. Hij is bij vele veteranen activiteiten, zowel op Rozenburg als landelijk, aanwezig geweest. Hierdoor heeft hij zeker op Rozenburg de veteranendag levend gehouden en de jongere veteranen gemotiveerd om deze dag in ere te houden.

Door het uitreiken van de eerste coin wil st. de Plunjebaal dhr. Henneveld enorm bedanken voor zijn inzet en motivatie.

 

Binnenkort zullen alle Rozenburgse veteranen de coin persoonlijk uitgereikt krijgen door (bestuurs) leden van de Plunjebaal 

 

Foto: Jolanda Slootweg”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest