13/07/2021

Project Veteranen op het Raadhuisplein

” Van 22 Juni t/m 22 Juli is op Rozenburg het project Veteranen op het Raadhuisplein te bezichtigen. Een project geïnitieerd en gefotografeerd door de Rozenburgse fotograaf Leander Varekamp ism Stichting de Plunjebaal. Doel van dit project is om meer bekendheid te creëren onder de bevolking en de Veteraan een gezicht te geven. In totaal hebben elf Veteranen in de leeftijd van 30 tot 94 jaar zich laten portretteren én interviewen over hun uitzending(en). Afgelopen Zaterdag 10 Juli 2021 was er een meet and greet op het Raadhuisplein te Rozenburg alwaar het publiek in gesprek kon gaan met de Veteranen welke bij hun foto stonden. Tevens waren er een aantal WW2 voertuigen opgesteld van de Stichting Ablecompagnie. Kijk vooral ook eens op hun website: (https://www.ablecompagnie.nl/)

Al met al een geslaagde dag en een mooi fotoproject wat kan rekenen op vele mooie positieve reacties.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest