22/04/2021

“ode aan de veteraan”

Beste organisatie,

Graag sturen we jullie een kleine update van onderstaande mail om deze nog even onder uw aandacht te brengen.

Inmiddels hebben al een aantal representanten van veteranenorganisaties hun video bij ons ingeleverd en dat is geweldig. Maar… het zijn er nog echt te weinig.

Het idee
Om de veteranen alsnog een gezicht te kunnen geven tijdens de Nationale Herdenking Capitulaties 1945 op 5 mei uw hulp nodig! Tijdens een ode aan de veteranen, geschreven door stadsdichteres Ivanka de Ruijter uit Wageningen, tonen we graag bijpassende beelden waarop de veteranen in vol ornaat, in hun sprekende uniform, te zien zijn. Wij vragen u om één afgevaardigde van uw organisatie voor deze actie te filmen. Hij/zij is dan representatief voor alle veteranen die bij uw organisatie aangesloten zijn.

Ode
Inmiddels hebben wij de ode aan alle veteranen van Ivanka de Ruijter ontvangen en wij zijn er heel blij mee. We hopen u en daarmee alle veteranen in Nederland en daarbuiten eer aan te doen tijdens deze internationale ceremonie.

Doe mee!
Dus met deze mail hoop ik alsnog een beroep te mogen doen op uw bereidwilligheid om gehoor te geven aan de oproep, opdat ook in dit uitzonderlijke jaar, waarin we helaas geen défilé en Foulkes festival mogen organiseren, u met uw organisatie toch digitaal aanwezig bent en zo een gezicht geeft aan de Nationale Herdenking Capitulaties 1945.

Mocht u al gehoor hebben gegeven aan de oproep, dan dank ik u hartelijk en kunt u deze mail als niet verzonden beschouwen.

Graag nodigen wij u uit het eindresultaat te bekijken op 5 mei a.s. van 12.00 – 13.00 uur via onze livestream Wageningen45 LIVE of via Omroep Gelderland.

Namens het hele team Wageningen45 alvast hartelijk dank.


Hartelijke groet,

Thera Westerhoud
Directeur

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest